Mindfulness

Mindfulness
Mindfulness

Vær opmærksom på, at vi altid kommunikerer i Pyramiden for Indre Fred i tillid og respekt for os alle.♥

At Miste: en nær ven, en ægtefælle, et barn eller en hund – kan være næsten ubærligt. Hvordan kan vi rumme og leve med et sind næsten i oprør. Jeg vil stille mig til rådighed for en lytten, evt. råd og anbefalinger – og en let healing, som vil gøre din krop godt.

Mindfulness er samtale om, hvordan du kan opnå balance i krop og sind, så du får Indsigt og Bevidsthed i dit liv. Vi vil tale om, hvad du oplever som udfordringer her og nu. Udfra dette vil vi i fællesskab sætte fokus på, hvordan du i praksis kan arbejde med at blive mere centreret og til stede i dig, hvor du end færdes: på arbejde, privat eller i det offentlige rum. Vi vil også arbejde med meditative øvelser og let mindfulness-healing, og hvad der vil dukke op i vores fælles kommunikation.
Varighed: 1 t.
Pris: kr. 400,- inkl. evt. skriftligt materiale.
Du kan betale med Mobile Pay (2889.4160)

Det kan være en fordel at aftale et forløb over 3 gange,
Mulighed for efterfølgende feedback via mail.

Mindfulness via telefon eller mail:
Du har også mulighed for Personlig Mindfulness f.eks. via telefon (30 min.) el. mail. Du har forberedt nogle spørgsmål og overvejet nogle områder i dit liv, som du har lyst til at få klarhed på. Udfra disse ting vil vi sætte fokus på dine handlemuligheder via indsigt, øvelser eller andre relevante ting.
Pris: kr. 200,-
Mulighed for efterfølgende feedback via mail.
Yderligere oplysninger via mail:
jakobkofoed@mail.dk

Din Indsigt+ Min Indsigt=Vores Indsigt.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien