Menneskelige Processer

Menneskelige Processer i Tiden – 17 april 2015

Der er mange processer i gang i de menneskelige systemer og bevidstheder –  det samme i Kosmos – og de energier og sjæle, som er tilknyttet det jordiske. Der sker ændringer af kroppens strukturer helt ned på dna eller molekyle niveau. Det er kun de færreste, der mærker dette – man skal være være meget følsom for at registere det. Når vi er i disse processer kan det være en god ide, at være opmærksom på såkaldte små og større ting, som opleves anderledes. Tænker, sanser – og handler vi på en anden måde? Er vi bevidst om dette? Giver vi over til andre måder at agere på i livet?
Måske bliver vi frusteret over, at såkaldte gamle “handlemåder” ikke føles rigtige mere.

Hvordan var det nu jeg gjorde sidst, da jeg var i en lignende situation? Husker jeg at spørge ind til Min Indre Visdom?
Disse helt elementære ting: at spørge indad, at mærke kropppen – og at Være Stille – må enhver sjæl på rejse have opmærksomhed på. Måske specielt i disse tider, hvor livsfrekvenserne i os ændres hastigt, hvorfor en fordybelse og forståelse af processen kan være en god ting. Samtidig med at give over til Livet – Nuet´s Kraft og Nærvær – for at blive “ført” derhen, hvor vi kan gøre gavn og give vores Indsigter og Erfaring videre.
Måske blot i korte møder – måske i venskaber – eller måske i sjældnere tilfælde, hvor sjælsgrupper mødes i Energilys og Energikraft – fordi vi hver især har vores specialer at udføre. At Rejse ud, at Rejse Hjem – og at mødes, når det har Universel Mening.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien