Vores Pagt med Livet

Blog Indlæg 16/5 2015
I vores forskellige Livsfaser har vi som regel prioritetet det at uddanne os, få arbejde, leve med venner kærester og stifte familie. I disse faser har livet konfronteret os med såkaldte glæder og sorger – med henblik på,
at få os til at vokse som sjæle. Vi kan også formulere det som Livets Læreprocesser.
Processer, som vi ofte ikke har budt velkommen – men kæmpet imod, fordi vi troede, at det var det bedste for os. I praksis har vi “afskediget” mange Sjæle, fordi de irriterede os – det modsatte har også været tilfældet – blot med modsat reaktion. Når vores medmennesker fascinerede os, blev vi ofte draget imod dem, fordi vi troede de havde noget specielt i sig. Hen ad vejen har vi sandsynligvis indset, at begge reaktionsmåder er tegn på, at vi projicerer vores energi ud i verden. På vores terapeut, underviser, kæreste, eller hvem vi har været så heldige at møde på Livets Rejse. Vi har sikkert også forstået, at når  vi blev fascineret, var det fordi, vi havde brug for at spejle os i andre. Fordi de viste, at vi personligt kan åbne for alle Egenskaber i os. Og fordi vi har brug for at favne dem i os selv – ikke i andre. Den modsatte spejling – når vi bliver irriteret – er så processen med at finde ud af, hvad vi sender ud i verden. Hvad har vi brug for at få klarhed på? – måske via terapi eller kurser – og så hen ad vejen give os selv og andre accept. En måde, hvor vi giver over til Livet – og ikke kæmper imod det. Uanset hvad det bringer.Fordi Livet – og dets mekanismer  – er menneskelige Læreprocsser.

Disse personlige erfaringer med at forstå os selv og livet, bringer os ofte videre mod mere overordnede tanker – f.eks.: Hvad er min Pagt med Livet lige nu? Og hvordan kan jeg sørge for, at den hele tiden er opdateret med den sjæl, som jeg er. Og hvordan kan jeg sørge for,at min pagt er en pagt, som er værdifuld for mig? Og som giver mig den Glæde og Mening, som jeg længes efter.

Er der også andre elementer, der er vigtige, for at jeg kan være i overensstemmelse med den sjæl jeg er? Har jeg brug for mange jordiske ting,og dermed meget at tage vare på? Eller har jeg lyst til at leve et enkelt liv og prioritere nogle ting, som jeg selv bestemmer over? Det kunne være at starte med at være helt eller delvis Selvstændig på en eller anden måde. Måske i samarbejde med andre mennesker, som brænder for det samme – både med det enkle liv, med at leve det, evt. forske i det, og inspirere mennesker til at f.eks. at Leve et Spirituelt Liv fuldt ud.

Disse tanker og ideer er så småt ved at manifestere sig. Visse steder på Kloden er der minisamfund, som lever et Spirituelt Liv fuldt ud. Andre steder er der tydelige tegn på ,at denne udvikling er i gang. I visse småsamfund, og i visse dele af byerne hjælper man hinanden med børnepasning og varebytning. Disse nye former for fælleskab har i sig kimen til, at man også kan og vil udveksle Viden og Indsigter – f.eks.  Spirituelle Indsigter.

I førnævnte eksempler, er der også muligheder for ar være en Fri Sjæl, som kan rejse rundt til andre steder på Kloden og udveksle energi og informationer fra andre Samfund evt. Helligsteder. Måske vil disse Rejser føre til at nye kommunikationsmåder vil blive almindelige. Det kunne være Fjernkommunikation, Telepati og Fjernhealing.

I Vores Pagt med Livet er der nogle områder, som er essentielle for, at vi konstant kan mærke, føle og forstå denne Pagt: et Samarbejde med Vores Indre Liv og Indre Samarbejdspartnere. Bevidst eller ubevidst må vi finde denne Balance, så vi hele tiden søger at være i vores Lære- og Livsprocesser. Og konstant lader os lede af livet til Nye Møder og Nye Oplevelser i Nuet`s Åbninger.

 

 

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien