De Nye Livsmøder

Earth_flag_PD

Bevidst Kommunikation
Blogindlæg: 3/7 2016

Vi kender sikkert mange sammenhænge, hvor vores energi daler betragteligt, og vi måske keder os. Eller synes, vi spilder vores tid. Selv om det kan være vigtige situationer, vi befinder os i. Det kan f.eks. være situationer med venner, kærester og arbejdskammerater – individuelt eller i gruppesammenhænge.

Måske har vi funderet frem og tilbage – måske endda prøvet mange muligheder for at kommunikationen (energien) bliver relevant og meningsfuld. Hvis disse muligheder er ved at være udtømte, kan vi vælge at være i vores eget Energifelt – eller forlade Det Forenede Kommunikationsfelt, som så ikke denne gang fungerede på en for alle parter tilfredsstillende måde. Jeg oplever, at mange møder – Livsmøder – nu har brug for nye måder at fungere på. Vi har i mange år kommunikeret på Personlighedens Niveau med blandet held personligt og kollektivt.

Jeg oplever, at vi må gå dybere ind i det Hele Menneske, som vi er. Krop, Bevidsthed og Sjæl kan vi udtrykke det – men også med legemer, chakraer og mange energisystemer, som spiller sammen f.eks. med vores Højere Selv og Sind. Vi behøver ikke alle at være eksperter på disse områder – men det er selvfølgelig vigtigt, at vi oplever os som et Helt Menneske, som samspiller med andre mennesker. Og at vi er interesseret i at lære os selv dybere at kende. Og dermed åbne op for vores Indre Visdom og Personlige Livslæringer og Livsopgaver.

Udfra denne indstilling kan vi begynde at udforske og gøre erfaringer med nye måder at kommunikere på. Måske vil det være en fordel, at vi starter med en nær Ven, hvor vi aftaler Bevidst Kommunikation. Vi fastsætter spillereglerne og forsker i, hvordan resultaterne bliver – også med evt. ændringer undervejs.

Vi vil så i udvalgte sammenhænge (eller altid) koble os sammen med vores Højere Selv. Dette kan vi gøre meditativt, eller blot ved at være bevidst om sammenkoblingen. Måske kan vi føle, sanse ja “høre” dette Nye Felt eller Punkt? Kan vi bruge det? Er der nogle bestemte spørgsmål, vi har brug for at stille? o.s.v. Efterhånden vil vi opleve en ny måde at være sammen på. Dette kan være med ord og sætninger, som giver mening i os begge. Måske kan det også være Ordløst samvær.

Efterhånden bliver vi rigtig gode til at være sammen på denne bevidste måde – og får lyst til at udvide vores Forenede KommunikationsFelt. Her kan vi operere med vores Fælles Sind – altså tanker, følelser m.v.  Når vi udvider vores sammenkobling, vil der åbne sig endnu flere muligheder for åbninger mellem to Sjæle. Her vil vi hurtigt kunne “mærke” en ny måde at kommunikere på. På “en eller anden led” hæver vi os over vores Personligheder – og vi begynder at samtale mere “dybt” – mere samstemt – og mere kollektivt.

Vi kan også udvide vores samvær til f.eks.at balancere og centrere vores Legemer (Aura).  Når vi i fremtiden mødes som mennesker på Vores Rejse, vil disse indledende erfaringer være naturlige – og blot ønsket om Bevidst Kommunikation – vil bringe os ind i en HelhedsSammenkobling. Vores LivsMøder kan jo også være gensidige møder i livet, hvor vi udveksler Beskeder, som er vigtige for vores Vej – Synkrone Møder kaldes de ofte. Disse Sammenkoblinger vil blive en vigtig del af menneskeligt Samvær – fordi de giver dyb mening og glæde.

Sammenkoblinger kan hele tiden udvikles og udvides  med nye emner og nye områder – ja der er vel ingen grænser her. Måske bliver det også via Bevidst Kommunikation (Kærlig kommunikation), at vi begynder at kommunikere med andre Dimensioner. Også Dimensioner, hvor vores Brødre og Søstre, som er gået over – lever og arbejder.

Denne Måde at kommunikere på, har vi også muligheder for at udvikle sammen med venner og bekendte, som har lyst til at være med. Den kan også brede sig til Gruppesammenhænge  – måske endda til vores Arbejdsplads. Den kan altid indfases i tidssammenhænge, som kan bruges til at få et Fælles Sprog og en Fælles Forståelse – uden at vi alle skal forstå den mindste detalje.

Hvis vi vælger at Kommunikere Bevidst med vores partner eller kæreste – og familie – vil der åbne sig uanede muligheder for forståelse og udvikling. Vi vil sandsynligvis opleve projektioner og energier på helt nye måder – og familiestrukturer får muligheder for at Åbne op til Fælles Glæde mennesker og livsaldre imellem.

Hvis vi går videre til Regeringer og Ministerier, vil vi hurtigt indse, at Bevidst Kommunikation (i Kærligt Nærvær) vil medføre helt nye måder at tænke og handle på. Det vil også være et skridt på vejen til at Samtale bevidst endnu mere – måske endda derhen, at der opnås Bevidst Enighed på mange områder.

Jeg oplever, at der ikke er noget, der forhindrer os i at begynde Processen og Forskningen. Vi kan jo begynde med at tage vores Personlige Ansvar – og lade det brede sig overalt, hvor vi færdes. På arbejde, privat, i lufthavne – og i alle vores Møder Globalt.

Denne Energi og denne Kommunikationsmåde vil blive det Naturlige Løft, vi alle længes efter – og vil blive et Løft, som indeholder Uanede Muligheder for os Sjæle på Rejse på den smukke, blå planet vi bor på – JORDEN.

 

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien