Fred fra Hjertet

Blogindlæg 12/12 2016

Hvis vi ser ud i Verden med krige mange steder på vores Klode – bliver vi måske deprimeret eller opgivende – fordi det ikke rigtig lykkes os at stoppe volden, hadet og ufreden. Senest med de hjerteskærende billeder af brødre og søstre i Aleppo. Måske er disse tilstande også udbredte mange steder: mellem forskellige befolkningsgrupper, mellem familier – og i familierne. Vi har i mange år og mange gange prøvet at tale, og derigennem forsøgt at løse meningsforskellene og problemerne – og de ting og tilstande, vi mener, der ligger bagved ufreden. Nogle gange er det også lykkes, når vi virkelig er kommet ind i problematikken – ind i følelserne, ind i dybderne – med at åbne for tilstande, som holder – også når udfordringerne kommer.

Hvis vi prøver at “kikke” på, hvordan vi personligt agerer i disse spændingsfelter, hvor forskellene og modsætningerne mødes – kan det være en god ide, at være opmærksom på, hvordan vi gerne vil mødes af andre mennesker. Vi vil selvfølgelig gerne høres – og få lov til at udtrykke følelser og tanker. Og vi vil som det optimale – rigtig gerne mødes af et Fredeligt Hjerte. Et Hjerte, som er åbent, og som vil Fred.

Hvis vi prøver at fundere over, at vi har en Aura, som bla. består af krop, følelser og tanker. Og at det er disse dele af Helheder og disse Legemer, vi normalt bruger i kommunikationen med andre mennesker – også non-verbalt. (ordløst) Det vil sige, at vi udveksler tanker og følelser konstant i vores samvær med andre: gennem legemerne (auraen) og chakraerne, som er energiåbninger foran på vores kroppe. F.eks. Solar-plexus og Hjertet.

Hvis vi vil tage vores Personlige Ansvar for Fred: i os selv og i forhold til andre – kan det være en god ide at tænke i nye baner, Hvordan er det nu vi kan Åbne for Fred i Hjertet? Og hvordan kan vi lade denne Fred strømme eller vibrere i vores Aura, så andre mærker den på deres vej?

Hvis vi tænker lidt i energibaner og meridanbaner og samtidig åbner for Freden i Hjertet – kan vi sikkert fornemme – måske mærke, at denne energi vil strømme ud i vores Aura – når vi manifesterer den – og giver den lov. Måske med hjælp fra vores Indre Visdom – måske Vejledere og Engle.

Når denne Fred fra Hjertet strømmer ud i alle vores Legemer og Energisystemer, vil mennesker og dyr mærke det. Og sensitive Sjæle, Sjæle med Alzheimers og børn vil straks føle og registrere denne Energi, som de vil optage i deres Aura. Derfra vil denne HjerteFred brede sig fra Sjæle til Sjæle. Alle vil modtage og åbne sig for den – og alle Energistrukturer vil blive påvirket. Også vores Højere Mentale tilstande, som når den har Fredsenergi i sig – vil blive optimeret til at formulere Fred i Helheder – både i familiesammenhænge, på arbejdspladser – og i regeringer.

Og Vores Verdens Samfund FN vil endelig kunne fungere efter hensigten. At være med til at skabe Fred Nationerne og Regionerne imellem. Når vi åbner for Freden i vore Hjerter – og giver den lov til at være og vibrere i alle vores Legemer  – åbner vi for vores Helhed.
Fordi Hjertets Fred er en tilstand vi fødes med – og som vi har med os til vores Dages Ende.

Denne HjerteFred kan vi personlig tage ansvar for. Tænke den, føle den og være med til, at den breder sig i familier, arbejdsfællesskaber og vennekreds. Og derfra videre ud på Moder Jord – til alle Brødre og Søstre – til alt Liv. Og derfra videre ud i Galakserne, som vores bidrag til Universets Udfoldelse.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien