CentreringsRedskaber til Livets Rejse

CentreringsRedskaber til Livets Rejse
Blog 19 maj 2017

Livet er en Rejse Udad – og som det vigtigste: en Rejse Indad. Fra Vores Indre – udad til Livet.
Så vi hver dag tager udgangspunktet som den helt Specielle og Unikke Sjæl vi er – med uanede potentialer og resurser, som vi undersøger og udviklet konstant.

Denne Rejse udad – går fra denne Indre Kerne ud til vores Brødre og Søstre og alt Liv omkring os.
Når vi er bevidste om, at vi i os har utrolige EnergiKræfter og Resurser, som vi centrerer og fokuserer på i vores Miniunivers – bliver det en mere fri og glædesfyldt Rejse.

I vores temmelig forvirrede og urolige Verden – er dette Udgangspunkt centralt.
Det samme med, at vi konstant centrerer vores EnergiSystemer, så vi i os opnår en balance, som vi kan gå ud og berige Verden med.

Vores Miniunivers består af 7 vigtige tragtformede energikanaler (chakraer), som udspringer i rygraden, og som foran på vores kroppe modtager og sender utrolige mængder af energi og oplysninger – måske rækker deres kraft helt ud til Galakserne.(solar-plexus, hjerte m.v.)
Det er næsten et must, at disse vigtige Energisystemer er i balance og harmoniseret. Og det er uhyre let at gøre det på de tidspunkter, som passer os – måske inden vi går ud i verden.

Vi kan f.eks. sidde og tage et chakra ad gangen og lade dem harmonisere – evt. sige det indeni.
Når vi har givet hvert chakra opmærksomhed og harmoniseret det – skal vi lige huske at forbinde dem. Så vores forskellige dele af os ikke stritter i alle mulige retninger.

Dette er også uhyre nemt. Forestil dig at hvidt lys – i Rygraden – ”strømmer” gennem alle chakraerne – fra Rod til Krone.
Du kan evt. bruge åndedrættet i denne rensning og i denne samstemmen, så du oplever dig mere hel og sammenhængende.

Hvis vi har brug for Centrering i dagen – er det vigtigt at få åndedrættet og energien ned i kroppen – væk fra hovedet. F.eks. tage energi ind gennem næsen – og ned i kroppen – mens du måske holder hånden på hjertet – og siger AH.  Prøv flere gange – det virker.
Du kan også forestille dig, at der ved dit rodchakra er et kraftigt reb, som forbinder dig med Jordens Indre.

Du kan også lave nogle bioenergigetiske øvelser. Vær lidt løs ved knæene – og bøj dig lige så forsigtigt nedad din rygsøjle ned foran dig til gulvet – eller næsten.
Stræk nu knæene så meget du kan og har lyst. Og hold det et stykke tid. Det får dig helt ned i kroppen.

Der er flere ting, som er med til at centrere os og gøre os glade og mere hele mennesker.

At vi er bevidste om, hvad der giver os Glæde. Lav en liste – eller indspil det på din phone (det er godt at høre sin egen stemme) Funder over hvad du skriver fra dit hjerte – det vil give dig masser af glæde, når du gør disse ting i dit liv.
Vær også Venlig og Kærlig mod dig selv. (så bliver du det også mod andre). Tænk, føl og handl det hele tiden. Kan jeg blive mere kærlig mod mig selv?

Her kan vi også skrive det ned – det kan hjælpe med at blive mere bevidst om det.

Og vær hele tiden – så kærligt du kan – bevidst om dine Grænser. Hvordan føles det indeni mig, når jeg siger nej (vi kan f.eks. sige: jeg foretrækker)  – eller ja.
Vores Grænse skal helst komme fra Hjertet, som vi jo også kan ”tale” med. Læg hånden på det i et roligt øjeblik – og lad det svare – måske energimæssigt.

Vi har også en sjette sans, som er vores indre Sandshedsstemme. Det er denne Intuition, som er godt at opøve – fordi den er vores Egen helt Unikke – uanset hvad andre siger – eller kommer med af  velmente råd.

Vi har også en Aura, som omkranser vores fysiske Krop. Det er godt at være bevidst om den. Fordi den blander vi med andre Sjæle. Og tager en masse følelser og tanker ind, som ikke er vores egne.Her kan vi f.eks. sige: jeg frigører (release) alle de tanker og følelser, som ikke tjener mit højeste bedste.

Som jeg skrev ovenfor, blander vi Energisystemer med brødre og søstre mange gange om dagen. (Vi kan også opleve, at andre “stjæler” vores energi – eller vi får energi – eller vi lærer at være i Livet som en Energisøjle)
Vi kan rense os med Lys: vi kan forstille os, at Hvidt eller Violet Lys strømmer ned over os. Vi kan ligge og gøre dette. Sætte en cd på eller lignende.

Du er sikkert selv opmærksom på, at Naturen og dens Liv er utroligt centrerende og healende. Lige nu er den Lysegrønne farve en lise for os. Så gå en tur i Skoven.

I al dette at Leve Livet – hvor vi er her for at lære – er det rigtig godt, at vi er kærlige mod alle vores Celler og Atomer. Er bevidste om, hvad der glæder os – og at vi har et Åbent  Indre Liv.
Måske funderer vi over, om vores Miniunivers er en del af det Store Univers – og at alt liv hænger sammen – også på det subtomare plan.

Og når vi engang skal herfra – vil vi – med stor glæde – tænke tilbage på alle de Glæder og Alle de Ting, vi lærte – og kom til at forstå.

Og på Vejen dertil – får vi mere og mere Klarhed og oplever mere og mere Venlighed og Kærlighed.

 

 

 

 

 

 

 

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien