Epistelbreve – nr. 1

Livets breve med tanker, følelser og inspirationer Indefra.
I Livets Connection.

Epistel nr. 1.
Visioner, opgaver i livet lige nu.
Samt pejlemærker til dette
.
16/8-2020
1: Forord
For mig som menneske på vejen, oplever jeg det relevant løbende at stille mig selv disse spørgsmål. Hvad er min vision lige nu – eller hvad er min pagt med livet lige nu. Og hvad er mine opgaver i denne Pagt? Disse essentielle spørgsmål har jeg stillet mig selv. Fordi jeg oplever, at min Indre Verden – og Verden omkring mig er i et slags “opbrud”. Hvad er relevant for mig at beskæftige mig med – her på Jorden og ud i det store Univers?Lige så langsomt “svarer” min såkaldte Indre Verden. Ikke på en gang – ofte med nye, indre oplevelser – også med indre samarbejdspartnere, som jeg i flere år ikke har været opmærksomme på, og som stadig er i min bevidsthed. Og som jeg tidligere har åbnet mig for. I denne måske rolighed – og i nuets væren og kærlighed, kan jeg allerede nu mærke og forstå, at jeg – sikkert sammen med mange andre – er parat til at tænke, føle og sanse på helt nye måder. Jeg kan også beskrive det på denne måde, at det er vigtigt, at vi er Vågne hele tiden.

2: At være klar: For mig handler det om måder konstant at være centreret og balanceret som menneske. F.eks. allerede fra morgenstunden.
At vække kroppen, sindet – og åbne mod Ånden i os. Vi kan sige, at vi skaber orden i vores Miniunivers – ligesom det store Univers har sin orden. Så “begge” Universer er i en slags samstemthed med det, de har har på hjerte i Livets Fællesskab. I nuets og Energiens Puls lyttende til hinanden via hjerterne og energisystemerne.

3: Vore Opgavers Udfoldelse:
Når vi er vågne – også indefra – og har gjort os klar, gør vi os parat til at være med vores Vision – Vores Pagt lige nu. Hvad indbefatter den? Overordnet og specifikt? Jeg oplever, at det er godt at stille klare spørgsmål, og se hvad Universet svarer. Måske kan det være at åbne for såkaldte sammentræf – Synkrone Sammentræf. (læs om det – Jung f.eks.) Hvad er det Universet fortæller os lige nu? Ud fra vores visioner, drømme og spørgsmål. Måske fører det ene link (måske også i drømme) til det næste – og når dagen er omme – kan vi måske se og forstå Universets hjælp og Kærlighed til os.

4: Åbninger mod Det Hele Menneske og Livets Helhed:
Hvis vi er opmærksomme på det såkaldte Hele Menneske, vil vi hurtigt mærke, at når vi åbner for vores sensitivitet – vil vi forstå, at vi må have nogle legemer (aura) omkring os – samt nogle energisystemer (chakraer) eller parabolantenner, som rækker ud til alt på vores vej. Måske endda helt ud til Galakserne.
I denne undersøgelse, forståelse og åbning, bliver vores rejse mere logisk, fordi vi altid udveksler informationer, følelser og tanker. Og hvis vores logiske sans – sammen med vores intuition går i symbiose – kan vi vælge at gå ind i en Vågenhed, som giver dyb mening og glæde. Også i en forbundethed med det Kollektive felt, som vi jo alle er en del af.
I denne indre og ydre Vågenhed åbner vi op for helt nye måder at være menneske på. Lokalt og Globalt. Også fordi Vågenheden ofte går hånd i hånd med Kreativiteten. I dette Vågne og Åbne Felt, er og bliver det en Rejse i Møder og Fællesskab, som kan betegnes som en rejse i Eventyr og Læringer – i Kærlighed og Glæde.


Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien