Sjælens mørke Nat – eller at føle sig Forladt.

Ultimo december 2018:
Nu blev jeg endelig færdig med dette blogindlæg, som er meget personligt, fordi jeg har gennemlevet det indenfor det sidste halve år. Min bagvedliggende tanke og håb er, at andre mennesker på vejen kan genkende nogle ting. Så de ikke oplever denne utrolige fase i total ensomhed. Men i den vished, at der er andre, som gennemlever lignende processer, og at vi kan støtte hinanden på hver vores måde, så vi i os – helt dybt – ved, at vi ikke er Alene – som menneske og som Sjæl på Vejen.

Det startede hen af vejen med, at jeg fik mere og mere kontakt med min sjæl. “Talte” med den o.s.v. Og lige så langsomt mistede jeg noget af min gode grounding. Begyndte at “koge” i mit hoved. Havde en indre gyngende fornemmelse – og lige pludselig forsvandt min søvn. Efter 5 dage uden søvn prøvede jeg at tage en halv sovepille. Denne periode “uden søvn” strakte sig over ca. 3 måneder – inden jeg lige så langsomt fandt min rytme igen.
Og det var flere ting, der hjalp – meget mine balancer i mig – de såkaldte feminine og maskuline poler i mig. Her var Maria og Maria Magdelene og deres energi – sammen med Kristus til stor hjælp.

Jeg groundede mig utrolig meget hele den varme sommer mens mit hoved kogte – og min personlighed “faldt” fra hinanden. En overgang oplevede jeg mig næsten som Jesus ude i ørkenen, hvor han var forladt af Gud. Nogle dage oplevede jeg noget lignende. Min Sjæl var væk. Jeg kunne ikke mærke og få kontakt til mine Spirituelle Venner – ja Gud var væk. Glemmer det aldrig. Det var så ubehageligt, at mine grænser for, hvad jeg kunne rumme var så udfordret som aldrig før.

Heldigvis fik jeg kontakt med en sjæl, som havde været igennem en lignende proces. Så Healende musik, fjernhealing, blomsterremedier – og det måske vigtigste- beskyttelse – blev en del af min hverdag. Fordi jeg rensede ud og rensede ud – og blev åben for ubearbejdede følelser i det kollektive felt. Så når jeg gik ud i verden beskyttede jeg min aura og chakraer foran og bagpå. Og rensede mig utrolig meget f.eks. med den violette flamme med den hvide flamme i. I alle mine legemer – helt ned til moder jord, som modtag alt – og jeg blev grounded med hende.

Min personlighed smuldrede, og jeg vidste ikke, hvem jeg var. At miste for at vinde – forstod jeg først nu. Og lige så langsomt begyndte jeg at være og bygge min Indre Kerne op igen. Fordi min Sjæl begyndte at blive integreret i mig. Siger jeg nu – fordi jeg først forstår det nu. Og ved, at grounding er ekstremt vigtig – fordi jeg skal have et fundament – fordi jeg jo er fysisk inkarneret!

Heldigvis havde jeg gennemgået Gralsuddannelsen med Asger Lorentzen – og jeg havde læst og mediteret mange gange. Men det var først nu, at jeg rigtig forstod, hvad det var der skete, og og sker med mig. At jeg var i gang med en slags Indvielsesproces (Sjælsproces), som jeg nu begyndte at læse om påny. Og så faldt det endnu mere på plads. Dette med at miste – og vinde påny.

At vinde en Indre Integration eller sammensmeltning med min Sjæl og andre Kræfter og Energier, som nu åbnede sig for mig. En Indre Vished og Klarhed for min Vej. En vej i Nuets Kærlighed i mit Hjerte sammen med Kristus – og en HimmelÅbning, hvor Livets Enhed og Udfoldelse er Enkel.

I min Kerne med med mit Lys og unikke Krystal – og al det, som hele tiden viser og er Vejen.
Fordi jeg er: Sandheden, Vejen og Livet.

Og ind i 2019 vil jeg Ånde sammen med Gud. Guds Åndedrag. Mærke, føle,sanse – måske skrive noget ned om Visioner her og Nu – måske for mange År. Derfra Vil Min Verden gå – i Livets Enhed og Kærlighed.
JMK

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien