Epistelbrev nr. 3

9/12-2020. Disse breve kan læses på mange måder. De kan læses som almen viden – eller breve om aktuelle emner, som vi som mennesker på rejse udfordres med i læring – personligt og kollektivt.

Hvis du også lige nu oplever mange “ting” i dit liv, som er helt anderledes, er du sandsynligvis ikke alene om det. Jeg oplever personligt, at vi i denne tidsfase gennemstrømmes af utrolig meget lys, som påvirker os på forskellige måder.

Overordnet kan vi forstå det som en kollektiv menneskelig proces, hvor livet – i dimensionerne, planeterne – og hvor vi mennesker lige nu har muligheden for at flytte vores udviklingsproces i spring. Vi kan formulere det på mange måder: fra solar plexus til hjerte – hvis vi f.eks. tager chakrasystemet som en udviklingsstige. Vi kan også formulere det som et spring fra 3-4-5 dimension, hvor mange lige nu befinder os i den 3 – lidt tunge vibration. Men hvor vi hver på vores måde er i glidende overgange til den 5 dimension, hvor energien er let og ligetil.

Hvordan kan vi så opleve disse spring – udviklingsfaser? Kort sagt kan vi sige, at vi som menneskehed er på væk fra krige, ufred, konflikter til en anden måde at anskue verden på. Lidt Ovenfra kan vi sige. Til Hjertet kan vi også sige.
Dette medfører, at vi mere og mere begynder at tage vores hjerte som udgangspunkt. Og dermed som en LivsGuiding, som vi får tiltro til, så vi åbner op for det Hele Menneske, vi jo er.

I disse Udviklingsprocesser kan vi få fysiske symptomer: hovedpine indimellem, træthed, evt. muskelsmerter os.v. Alt sammen processer fordi vores krop er ved at vænne sig til den nye, hurtige energi. Så det er i bund og grund en god ting, som det kan betale sig at give over til. Give kærlig opmærksomhed til – måske opsøge en healer, kropsterapeut eller massør. Og vænne os til at kommunikere med vores krops visdom. At tale med vores venner evt. grupper er en fantastisk givtig måde at være i fællesskabet.

De 4 Årstidsskifter – er alle Portaler mellem himmel og jord, og vigtige skift at fejre i fællesskab.
Vintersolhverv 21/12 2020 er et af disse Skift.
Denne gang er det et enormt Skifte, da forskellige Planeter har indvirkning på Portalen denne gang. Kollektivt er Moder Jord lige nu en del af disse vigtige processer. Hvor den Såkaldte Indre Verden – og Vores Verden – er i gang med nogle fantastiske læreprocesser – i det at bringe Livet videre i en højere Vibration i Kærlighed. Lad os folde det ud, som vi energetisk og på anden måde bliver påvirket af. Også efter Solhvervsskiftet/Portalen 21/12.

For mig er kodeordene: overgivelse, nuet, synkrone sammentræf og kærlighed

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien