Forbundne Sjæle

Blogindlæg 13/1 2016

I vores måde at indlede relationer på, er der ved at ske ændringer, som vil være med til radikalt at ændre os selv og samfundet. Relationerne kan være parforhold, arbejdsmæssige, og i fritiden,
hvor vi har muligheden for at søge mod kreative miljøer, forenings-og gruppesammenhænge, hvor vi f.eks. kan forske og være med til at udleve nye levemåder lokalt og globalt.

Disse måder at indlede relationer på, vil fortsat være “drevet” af vores mentale indstilling, logik, karma og projektioner. Efterhånden vil vi også give plads til vores Indre Sandhedssprog.
Vores Intuitive Intelligens kan vi også kalde det. Måske har vi også et center i hjernen rent fysisk, som vi er ved at udvikle, og som kan være med til at støtte vores åbning mod vores Indre Sandhedssprog.

Mange af os har utallige Intuitive Indfald, som kan være en rigtig god ide at give respekt. F.eks. rent logisk. Altså at efterprøve indfaldet – også med Indtuning. Efterhånden indser vi sandsynligvis
også at synkroniciteten er en elmentær del af livet. I dette at være i Flow – og i det at give respekt til vores Totale Intelligens – altså også den Intuitive.

I denne overgivelse til livets Flow – vores eget – og det kollektive – prøver vi så at navigere. For at komme derhen, hvor livet giver mening og glæde. Og hvad er det så vi møder i dette Navigeringsfelt?
Ja det er jo en masse projektioner – både de såkaldte positive og negative, karma – altså læringer i livsmøder – og så Forbundne Sjæle.

Hvordan er det så, vi kan mærke, føle, høre og forstå dem – når de “lige pludselig” står foran os? Hvilken antenne skal vi slå ud? Den mentale, logiske, intuitive – eller “det hele” i forening? Det vi kan kalde
vores Indre Sandhedssprog – og den kommunikation, der kommer derfra. Ja – det kan være “meget” for os travle sjæle, som måske knapt mærker vores kroppe og legemer – og hvordan vi egentlig har det – også indeni.

Nu står de så foran os – vores brødre og søstre. Vi har måske centreret og justeret os, inden vi gik hjemmefra. Og vi beslutter – helt intuitivt – at give over. Ske hvad ske vil. Vi giver over i hjerne, krop – og hjerte.
Og hvad kan så ske? Ja – nu kommer vi virkelig på prøve. Kan vi rumme at mærke, føle, høre efter ord – måske endda under ordene? Og hvad hvis vores hjerte bliver varmt – og hvad hvis det sker gensidigt?
Ja det kræver sin mand og kvinde at være i så mange Felter på engang. Men vi har jo besluttet at give over – og vil være i det. Så det gør vi.

Og måske helt “uden anstrengelse” står vi og er nærværende i lang tid. Og føler dyb mening og glæde. Fordi vi bliver forstået med det samme. Under ordenes magi kommer der måske ord og kraft. Er vi Forbundne Sjæle?
Uanset hvad  – jeg giver over. Nyder det – og laver aftale om at mødes igen. Og derfra mødes igen og igen – fordi vi er Forbundne Sjæle. Sådanne Sjæle, som mødes i Frihed – til glæde, udvikling og kreative sammenhænge
– og hvad vi vælger at bruge disse møder til. Møder en gang om året. Måske aftalte møder i Den Indre Verden. Måske bor vi lige ved siden af hinanden – og ses hver dag i daglige Livsmøder.

Disse SjæleMøder, som vi også kan kalde HjerteMøder, hvor Sjæle på Rejse mødes igen og igen – måske efter 300 års adskillelse. I Livets Mening og Glæde.

 

 

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien