Hvordan virker LivsFlowet i os?

Blogindlæg 4/7 2015

Når vi prøver at navigere i Livet i dag, som den sjæl vi nu er – kan der være nogle specielle områder, som det kan være en god ting at være opmærksom på.

Vi kan f.eks. tage vores personlige Ansvar hver dag:
at være indtunet, at være grounded, at have kontakt til vores Hele Jeg (Chakraer m.v.) – og åbne os for Livets Synkronicitet.

Mit LivsFlow kan være gået i stå eller være ude af funktion. Ofte af helt banale årsager. F.eks. kan jeg finde ud af, at jeg har en masse hængepartier – det være sig en lang huskeliste, som jeg ikke har opdateret i lang tid. Det kan også være praktiske ting og sager: rengøring, oprydning mange steder og manglende udsmidning af ting, som jeg ikke har brugt i mange år – f.eks. papirer, øvelser, gamle mailadresser, telefonnumre m.v. Når jeg kommer ind i OprydningsFlowet, kan jeg med samme mærke, at nu har jeg fat i den lange ende. Også selv om jeg kun har ryddet op i mindre områder – også mentale. Derfra går jeg videre på min færd – nu mere parat til at være i Mit Flow.

Når jeg på denne måde går ud i verden, har jeg mulighed for at bidrage til meningsfulde møder, udveksling i centrering – og møde Livet i al dets mangfoldighed og Læring.

Hvis vi derudover åbner for Vores Spirituelle Liv og Virke – har vi mulighed for et yderligere og mere specifikt virke – med det vi og Universet har på hjerte. Og med det vi kan bidrage med i EnhedsFeltet. Og hvordan kan vi så prøve at åbne for Vores Spirituelle Virke? Vi har muligvis forskellige indfaldsvinkler, som kan lede os på sporet af denne Proces. En proces, som udfra vores Indtunethed og Intuitive tilstande fornemmes, måske høres – måske drømmes. I vores forskelligheder handler det også om at være Stille i os. Flere gange om dagen – forskellige steder – f.eks. i Naturen.

I denne Proces, som vi efterhånden giver lov til at blive integreret i os – kan vi give over til dette at Virke som en Gral – eller et menneske, som har antenner og fokus i Himlen og på Jorden.

Hvordan virker det så dette Virke – eller den proces, som i sig indbefatter mange Sjæle “her og hisset”. Hvis vi næsten billedlig talt forestiller os, at vi hver dag rejser ud i Verden: indtunet og i overgivelse mod Universet, som jo er i os – og som også er “over” os. Dette Univers, som vi kommunikerer med via lyskanaler, via reel intuition, og som hele tiden ved, hvor vi rejser hen. I supermarkedet, i boghandlen, i bussen – og som altid – fordi vi har åbnet for det – kan og vil kommunikere med os. I dette fællesskab kan vi give hinanden “hint” og “beskedder”, som kan være skridt på vejen til et sted, hvor vi har brug for at være og brug for at udveksle.

I denne Indtunede Sjæle/Lysrejse er det vigtigt, at vi giver os tid til at stoppe op. Måske lige indtune os igen. Måske nyde synet af nogle smukke og kloge øjne, en smuk blomst eller en inspirerende bygning.
Og derfra fortsætte Rejsen mod nye oplevelser, som vi og Universet er sammen om. I Mening og i Glæde.

 

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien