Epistelbrev nr. 5

primo februar 2021

Alle Epistelbreve er breve til Livet, som det åbenbarer sig lige nu. De handler om, hvad der sker i os sjæle på rejse – personligt og kollektivt. De omhandler også om, hvordan vi kan støtte hinanden med indsigter, erfaringer evt. øvelser.

Vores Indre Kompas:
Er et energetisk center, som igen er ved at blive vækket i os. Det sidder ved hjertet. Det kan vækkes ved kærlig opmærksomhed på vores brystområde og vores hjerteslag, og et roligt åndedræt – fra alpha til beta – hvorved vi bl.a. har mulighed for at åbne for vores Indre Visdom. Det udvikles via erfaring og glæde. I denne proces (forskning) vil vi udvikle vores egen personlige Guidning.

Indre Frihed: i disse lockdowndage, oplever jeg, at det er vigtigt, at vi personligt er i vores egen frihed. Frihed i vores Legemer og Aura – og den Indre Kontakt, som er basis for Vores Rejse.
Når vi altid er i den, er der ingen der kan anfægte os som det menneske, og den sjæl vi er. Også når vi går i den ydre verden. Fordi vi altid er Frie i Indre Vished.

Kodeord: kontakt til vores Indre, Hjertet, roligt Åndedræt og Rensning – f.eks. med den violette flamme. Jeg oplever, at det er vigtigt, at vi jævnligt renser gamle følelser og tanker ud.
Og når vi har “været ude
NB: jeg oplever, at det lige nu er vigtigt, at vi er bevidste om vores ubevidste sider (skygger) – og deres transformation. Vil skrive lidt senere.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien