Epistelbrev nr. 6

Epistelbrev nr. 6 af 9/3 2021 er mit sidste nye blogindlæg.
Midt i Solens Energi, det spirende forår og det kommende Forårsjævndøgn – lørdag d. 20/3 kl. 10.37. Det er allerede nu i gang i os – sammen med Moder Jord.

Forårsjævndøgn er et af årets 4 Vendepunkter, hvor Jordens Energi ved Vintersolhverv trak sig helt ind i Jordens Centre – ligesom træerne og blomsterne. Vi kan også anskue det som et stort åndedræt, og her ved forårstide ånder Moder Jord ud i en overvældende kraft og skønhed. I os, i træerne, blomsterne – ja alt Liv.

Ærkeenglene “virker” jo i Årsrytmen, og i og omkring det kommende Jævndøgn er det Ærkeenglen Rafael, eller rettere sagt den bevidsthed – som han repræsenterer – som giver os en energi og forståelse, og åbner op for. at vi kan helbrede os selv. Så ved at åbne for denne energi og bevidsthed i og omkring os, vil vi forsætte vores proces mod selvhelbredelse.
Du kan f.eks. “kalde” på Rafael og be` om hjælp, støtte og indsigt. Eller blot om healende kærlighed.

Bevidsthed:
Vi kan også være bevidste om, at kroppens signaler er deres stemme til os om kærlighed, indsigt og balance. Så lige nu er Vores Kroppe og Helhed – sammen med Rafael en gave til os alle.
Kærligheds Connection:
Jeg oplever, at hvis vi bevidst forbinder vores sind og højere selv i åbent samvær – kan der ske noget helt nyt – måske velkendt.
Vores Indre Kraft: Vær hele tiden bevidst om Vores Indre Kraft. Er den “hos andre” – og giver Universet os konstant spejle i denne læring og vigtige Indsigt.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien