Epistelbrev nr. 7

af 23/4 2021

Dette er mit sidste nye blogindlæg om livet her og nu. I en række af tidligere breve, som er til os alle.

Indhold: Udrensning – Vores Indre Vejledere

Forårets og Livets Udspring.
Hvert forår får vi alle lyst til at starte livet på ny, rydde op, smide ud – og nytænke vores liv – måske på helt nye måder. Og begynder dermed at mærke og føle. om vi er glade for os selv – vores indre liv – og hvor vi bor lige nu.

Udrensning/tænke Nyt:
Personligt:
Det kan være en rigtig god ide at lade kroppen og alle dens legemer rense ud. Hvad har kroppen brug for af ny, frisk føde? Hvad har vi lyst til generelt? Skal vi begynde at dyrke udendørs motion m.v.?
Partner:
Kan hænde at tiden og meningen med vores kæreste eller partner er, at vi “skal” gi` hinanden fri. Hvis vi tænker læreprocesser og meningsfulde møder, skal vi sandsynligvis møde flere sjæle. Måske har vi endda aftalt dette inden vi kommer her til Jorden.

Bolig:
Før i tiden gjorde vi forårsrent i vores boliger. Måske kan vi gøre det på nye måder. Smide ud, rydde op, og indrette på andre måder, så energien passer til os personligt. Har vi overvejet at flytte på et tidspunkt – eller afventer vi en slags indre mening?

Arbejde:
Hvordan har vi det med vores arbejde? Er vi på vej mod at skifte arbejde – måske nye uddannelser, som vil bringe os videre i læring og glæde.

Vores Indre Vejledere:
Måske er vi personligt ved at åbne os for Vores Indre Vejledere, som vi jo har mange af. Måske endda ligeså mange, som vi har venner i den Ydre Verden. Hvis vi tænker på, at vores Personlige Vejledere er tætte støtter evt. grupper, som har fulgt os i flere liv, er det ikke svært at forestille sig, at begge parter kan have stor gavn og glæde af gensidig udveksling, råd og vejledning. Overordnet kan de også være med til at forbinde Verdnerne.
Måske står de endda på spring for at komme i kærlig kontakt med os. Vi kan jo prøve at kalde på dem, lære dem at kende, evt. finde vores egen måde at få kontakt til dem.
Her er en måde, du kan prøve at bruge.

Kontakt/Øvelse:
Gå indad og forestil dig, at du kontakter din Store Vejledersten, som omkredses af en Cirkel. Kald på din Indre Ven/Vejleder, og han eller hun vil komme med samme. Føl dig fri til at tale om alt. Måske mærker du en varme i dit hjerte. Måske har du brug for øvelse. Giv dig lov til denne dybe kontakt med dine LivsVenner.

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien